Heijastinnauhat (2 kpl)

Varastossa.

4.95 EUR



Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Heijastinnauhat (2 kpl)

Käytä näitä heijastinnauhoja ulkoilma-aktiviteeteissa hämärän saavuttua turvallisuutta parantaaksesi. Nauhat voidaan kiinnittää esimerkiksi ranteisiin, nilkkoihin, laukkuun, polkupyörään tai vaatteisiin. Heijastinnauha on monipuolinen ja kätevä käyttää niin kävely- ja juoksulenkeillä kuin pyöräillessäkin myöhäisinä iltoina tai varhaisina aamuina.


Heijastinnauhat tarranauhoilla

Täydelliset ulkoilma-aktiviteetteihin pimeässä

Lisäävät turvallisuutta

One-size – yksi koko sopii kaikille


Heijastinnauhat tarranauhoilla

Heijastinnauha lisää turvallisuutta pimeässä tapahtuvissa ulkoilma-aktiviteeteissa ja saa sinut jalankulkijana tai pyöräilijänä näkymään muille tiellä liikkujille. Haijastinnauha sopii käytettäväksi sekä fyysisissä aktiviteeteissa, kuten juoksu, kävely tai pyöräily, että myös ulkotöissä tai retkeilyssä. Heijastinnauhassa on tarranauha, jonka avulla se sulkeutuu ja avautuu kätevästi. Voidaan kiinnittää yhtä hyvin niin kehoon, varusteisiin kuin vaatteisiin. 

Artikkelinumero: ST-040

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.