YavaTop Tipat

Varastossa.
24.95 EUR

19.96 EUR

Toimitus 2-4 päivää
Erittäin korkealaatuisetAlennuksesi on aktivoitu (-20%).

Voimassa koko valikoimassa tänään.

YavaTop-liuos – tehokas suoja kynsisieni-infektiota vastaan

Mikrobien aiheuttamat kynsi- ja ihoinfektiot ovat yleisiä. Kynsinauhan ympärillä ja kynsien alla on suotuisa ympäristö näiden sienten lisääntymiselle, mikä aiheuttaa kynsivaivoja. Jos kynsiesi ulkonäkö on muuttunut ja ne esimerkiksi ovat värjäytyneet tai tuntuvat kuivilta ja haurailta, kynsissäsi saattaa olla sieni-infektio. YavaTopin antibakteerisen liuoksen avulla voit hoitaa itsepäisiä sieni-infektioita sekä suojautua niiltä.


Suojaa sieni-infektioilta

Käsien ja varpaiden kynsille

Antibakteeriset ominaisuudet

Edistää kynsien kasvua

 Sisältää 50 ml


Sieni-infektiot kynsissä ja kynsinauhojen ympärillä

voivat esiintyä siitä syystä, että ne ovat suotuisaa ympäristöä sienten kasvulle. Käytä YavaTop-liuosta näiden infektioiden ehkäisemiseen tai hoitoon, jos kynsissäsi on jo kynsisieni-infektioon liittyviä ongelmia.


Käyttö

Kostuta liuoksella koko kynnet reunoja myöten 2–3 kertaa päivässä ja anna kuivua. Ehkäisevässä hoidossa riittää käsittely kerran päivässä.


Ainesosat: Isopropyl, Aqua (Water), Chlorhexidine, Digluconate, Octyldodecanol, Limonene 

Artikkelinumero: FK-047

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 2-4 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 2-4 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.